Štvrtok 9. mája, 2024
,

Neviditeľná kríza: príbehy očkovania, o ktorých vám nikto nepovedal (SK titulky)

V podmienkach celosvetovej pandémie boli vakcíny proti ochoreniu covid-19 zavedené na základe povolenia na núdzové použitie po oveľa kratšom čase testovania, než je obvyklé. Milióny ľudí si vyhrnuli rukávy, keď im bolo povedané, že prispievajú k ukončeniu pandémie. Pre niektorých to však neprebehlo podľa očakávania.

Neviditeľná kríza je celovečerný dokumentárny film, ktorý prináša intímny, necenzurovaný pohľad do života tých, ktorí žijú s vysiľujúcimi následkami vakcín proti covidu-19. Sviežo, úprimne a komplexne skúma problematiku poškodenia anticovidovou vakcínou, a to prostredníctvom rozhovorov s odborníkmi, výpovedí whistleblowerov a vládnych zdravotníckych štatistík.

COVID-19 mohol pochádzať z čínskeho laboratória, tvrdí bývalý šéf dr. Fauciho

Ide o dokument o ľuďoch, nie o politike.

Pacienti v dokumente trpeli závažnými reakciami na očkovanie a ich zdravotný stav sa vymkol spod kontroly. Keď sa obrátili na systém verejného zdravotníctva a farmaceutické spoločnosti so žiadosťou o pomoc a podporu, stretli sa s ignoráciou, cenzúrovaním a boli označovaní za „antivaxerov“, hoci očkovanie podstúpili. Títo pacienti nie sú v žiadnom prípade ojedinelými prípadmi. Svet je svedkom rastúcej epidémie poškodenia vakcínou proti covidu-19, ktorú už nemožno ignorovať.

Pre tých, ktorí trpia v tichosti, začína nádej už len tým, že im je daná možnosť hovoriť a dokumentárny film „Neviditeľná kríza“ prináša práve ich hlasy a svedectvá. 

Francúzska agentúra pridala na zoznam jedovatých látok 10 z 11 povinných vakcín
V Číne prepuká nárast respiračných ochorení: ide zas o covid?

Prečítajte si aj