Nedeľa 16. júna, 2024

Hollywood v zajatí: Ako Čína ovládla filmový priemysel (Trailer)

Nový dokumentárny film Hollywood v zajatí: Ako Čína ovládla filmový priemysel je na svete. Denník Epoch Times v spolupráci s televíziou NTD vyrobili film, ktorý odhaľuje, ako americký filmový priemysel pomáha presadzovať agendu nepriateľskej superveľmoci kvôli jej vlastným záujmom, aké to má dôsledky pre budúcnosť a čo robia odvážni jednotlivci, aby tento stav zmenili.

V snahe preniknúť na obrovský čínsky trh sa Hollywood neváhal prispôsobiť cenzúre komunistického režimu a upravuje filmy v súlade s jeho požiadavkami. Dokumentárny film sleduje Chrisa Fentona, bývalého hollywoodskeho manažéra, a Tiffany Meierovú, investigatívnu reportérku, na ich ceste za odhalením príbehu za lukratívnym prepojením Hollywoodu s Čínou.

Upútavka na film Hollywood v obkľúčení bola po svojom zverejnení na YouTube v marci 2024 stiahnutá a účet dokumentu bol odstránený. YouTube obnovil účet a trailer až o dva dni neskôr po tom, ako o tom jeden mediálny server informoval a chcel od firmy poznať dôvod. 

Celý dokumentárny film si môžete pozrieť tu:

Pravda v tomto dokumente môže byť pre mnohých nepríjemná, ale prináša dôležitú dilemu: budeme naďalej kŕmiť červeného draka?

Pôvodný článok

Prečítajte si aj